KEPBENVAGY

KEREKERDŐ ART

3800 Ft (Csodálatos a fa darabka, amire applikáltam, a fotó textilre lett nyomtatva. A kép Tihanyban készült a Belső-tónál.)

Sikló – 2500 Ft

Valami gyanús – 2500 Ft

Nádirigó: 1800 Ft

3800 Ft – Textilre nyomtatott eredeti fotó. A nyár egyik szimbóluma számomra a pipacs. Szertelenségével, vadságával és csodás színével a mezők legpompásabb színfoltja.

Kismadár első kirepülés utáni pihenője -2500 Ft

4800 Ft – A balkáni fakopáncs nagy kedvencem. Repülési stílusa is egyedi, hirtelen ereszkedései, kicsit esetlen mozgása mosolyra fakaszt. A fotón a háttérben játszó fény kiemeli a madár szépségét. Ugyanolyan nyírfát használtam alapnak, mint amilyenen állt és amilyenben az odúja is volt. 

4800 Ft – A balkáni fakopáncsok – a hím és a tojó – együtt etetik a fiókájukat. Szerencsém volt, hogy a falat beadását megörökíthettem. A kis piros sapkás „gyerek” örömmel veszi el az eledelt. Nyírfára dolgoztam fel a pillanatot, mert az odú is éppen ilyen fába volt vájva. 

4800 Ft – Az őszapó csodálatos madarunk, egész évben nálunk van. Hosszú farktolláról és cirr-cirr hangjáról könnyű felismerni, ráadásul csapatban „bandázik” fáról fára. Ez a fotó naplementében készült és úgy ült nekem portrézásra ez a kis szépség, mint aki tisztában van vele, bája sokakat elvarázsol. 

1800 Ft – A búbos cinege állandó madaraink közé tartozik, de annyira rejtőzködő életet él, hogy csak ritkán pillanthatjuk meg. Általában szén- és kékcinegékkel együtt „bandázik”, de most a csapatban sárgafejű királykák is voltak. Szép kis társaság gyűlt össze, ráadásul atlaszcédruson sikerült megörökítenem. 

1800 Ft – Ez a fiatal róka óvatlanul lépett a fényképezőgépem elé, de hamar sarkon is fordult. Szerencsére egy-két kattintás azért sikerült és így a pillanat jövőt kapott. A kisrókát mágnessel a hátoldalán vagy akasztható változatban kérhetitek. 

1800 Ft - Még kicsit félálomban néztem ki az ablakomon, de gyorsan kiment az álom a szememből, amikor megláttam a két méterre lévő cédruson a mókust, aki szinte engem bámult. Fotósnak lehet nagyobb szerencséje?

Kép címe: .... Ft

Kép címe: .... Ft

Sárszalonka, Nagykócsag, Zöld gyík : 1800 Ft

Szarvaspuszi: 3500 Ft

Nádirigó: 1800 Ft

Kis függőcinege: 4800 Ft

3800 Ft - Hatalmas gazban nézelődve lettem figyelmes erre a szépséges sárgagyűrűs bogáncscincérre. A fotót egy régi üveglencsés retró objektívvel készítettem. Van ezeknek a régi lencsékkel készített képeknek egy sajátos színvilága, amibe én kicsikét "bele vagyok habarodva". 


Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Sites\web_5607886274360792980489804\www\wp-includes\plugin.php on line 441