Kerekerdő Art

Szeretem a természetet, hosszú évek óta járom az erdőt, mezőt vagy üldögélek a tavak és folyók partján figyelve az ott élő állatokat.
Szenvedélyesen „vadászok” a pillanatokra, amiket általában nem látunk, mert sietünk, mert neszezünk, mert éljük nyüzsgő ember-napjainkat…

Ha elég időm van, és a természet befogad igazán, ha az ő csendje az én csendemmé válik, ha együtt tudok rezdülni fűvel-fával-vadvirággal, akkor egyszerre csak kinyílik egy rejtett világ előttem bogarakkal, madarakkal, őzekkel és szarvasokkal. Áldott pillanatok ezek: olyankor még jobban élem a jelent, kapcsolódom, átlényegülök és együtt rezonálok erdővel, mezővel, fákkal, bokrokkal. Megszűnik az idő, egy percnek tűnik egy óra és marasztal, visszahúz, nem enged, oly nehezen indul meg a lábam újra az emberlakta területek felé.

Ha a szerencse is mellém pártol, akkor a fényképezőgépem „zsákmányt” rejteget, megörökített egyszeri, valódi és megismételhetetlen pillanatokat, amelyeket megoszthatok másokkal is és ők is, ti is részesülhettek az élményben.
A Kerekerdő Art fa szeletkéire természetfotóimat applikálom és díszítem egyedi módon: a kiválasztott képekhez megfelelő fa alapot keresek, csiszolom, előkészítem, majd a kidolgozott képet a hozzáillő fa formájára vágom, ragasztom és dekorálom. Akasztható és mágneses változatokat készítek, hogy kinek-kinek ízlése szerint tudjam a kis kerekerdő szeletét átadni.
A Kerekerdő Art darabkákkal nemcsak természetpillanatokat szeretnék megosztani, hanem a természet iránti rajongásomat, az örömöt is, amivel készítettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívás most!